MIST RP
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Пошук

Результати пошуку:

Rechercher Розширений пошук

Ключові слова

Останні теми
» Фізична підготовка у ДКВС
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 10:41 pm автор Нікіта Фантом

» Правила Конвоювання державно-кримінально-виконавчої служби
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 10:34 pm автор Нікіта Фантом

» Графік роботи ДКВС
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 7:49 pm автор Нікіта Фантом

» Система та звіти на підвищення
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 7:45 pm автор Нікіта Фантом

» Коди та тен-коди
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 5:14 pm автор Нікіта Фантом

» Субординація при виконанні своїх службових обов'язків
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 4:59 pm автор Нікіта Фантом

» Зони Державної Кримінально-виконавчої служби
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 4:32 pm автор Нікіта Фантом

» Електронні заявки на вступ до Державної Кримінальної Виконавчої Служби
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyЧт Вер 07, 2023 3:59 pm автор Нікіта Фантом

» Система зняття догани для співробітника ГУНП у м. Харків
ДСНС або я потрапити до лав рятувальників EmptyПн Вер 04, 2023 6:18 pm автор [L-НПУ.Х]Бодя Малошко

Листопад 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Найактивніші користувачі поточного тижня
Немає користувачів

ДСНС або я потрапити до лав рятувальників

Перейти донизу

ДСНС або я потрапити до лав рятувальників Empty ДСНС або я потрапити до лав рятувальників

Повідомлення автор Bogdan Maloshko Нд Серп 27, 2023 10:54 pm

Вітаю гравці, ну що ж продовжуємо наше знайомство з фракціями в MIST-RP і сьогодні на черзі ДСНС. Дізнаємось як потрапити на службу, чим вона займається та усі аспекти про ДСНС, а якщо ти завжди мріяв стати рятувальником, то однозначно слухай.
ДСНС — це державна служба з надзвичайних ситуацій, у MIST-RP ця фракція виконує такі ж самі функції як і у реальному житті.

Отже, які функції виконує ДСНС:​
захист цивільного населення;​
захист населення і територій від надзвичайних ситуацій;​
виникнення та запобігання надзвичайних ситуацій;​
ліквідацію надзвичайних ситуацій;​
рятувальні справи;​
гасіння різного виду пожеж;​
здійснюють діяльність аварійно-рятувальних служб;​
перевірка державних організацій на пожежну безпеку;​
Ну ось ви пізнали первинну інформацію про дану фракцію, її основні функції. А тепер перейдемо до самої служби та як туди працевлаштуватись.

Працевлаштування та сама служба в ДСНС
Є декілька способів, щоб потрапити до ДСНС, а саме:​
залишити електронну заявку на державному порталі (форумі);​
прийти на набір (буде вказано в оголошені);​
залишити електронну заявку на офіційному сайті (форумі) про переведення до ДСНС, але переведення доступне лише з ЗСУ;​
Якщо ви успішно пройшли співбесіду, то відразу попадаєте в навчальну академію, це внутрішній навчальний заклад державного органу ДСНС, що займається підготовкою працівників до служби та праці у сфері ДСНС.
У цій академії у вас буде 4 етапи підготовки, нормативний, теоретичний, практичний та здача іспитів і навичок. Після цього ви матимете змогу обрати підрозділ ДСНС в якому надалі понесете службу та будете розвиватись. ​
Оперативно рятувальна служба захисту населення — це підрозділ у структурі ДСНС, що відповідає за захист населення те оперативно-рятувальні операції, а саме захист населення та порятунок від нештатних ситуацій.​
Управління територіального повітряного патруля — цей підрозділ у ДСНС відповідає за патрулювання містом, патрулювання повітряного простору на гвинтокрилі, слідкування за міським порядком.​
Управління цивільно пожежної безпеки — даний підрозділ ДСНС встановлює та контролює у державних та приватних установах дотримання усіх заходів безпеки.
Відділ оперативно швидкого реагування — цей підрозділ є найвищим по ієрархії підрозділів, він займається найнебезпечнішими роботами, а саме гасіння пожеж різного виду та ступеню, ліквідація різного роду, розмінування територій та інше.

ДСНС або я потрапити до лав рятувальників Untitl16

Отже, ви мали змогу познайомитись ще з однією не менш важливою фракцією ДСНС. Їхнє гасло: Запобігти! Врятувати! Допомогти! Тому якщо ти хоробрий та хочеш стати героєм свого міста, швидше працевлаштовуйся до лав ДСНС.
Bogdan Maloshko
Bogdan Maloshko
Розробник
Розробник

Кількість повідомлень : 71
Дата реєстрації : 27.08.2023

https://mist-rp.forumpolish.com

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі